×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : شنبه, ۲۷ بهمن , ۱۴۰۳  .::.   برابر با : Saturday, 15 February , 2025  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر
واگذاری معادن لرستان به بخش خصوصی/ سرمایه‌گذاران را جذب کنیم

سید سعید شاهرخی، شامگاه شنبه، در جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه لرستان، گفت: این جلسه به بررسی فرصت‌های سرمایه‌گذاری در بخش‌های مختلف اختصاص یافت.

او با اشاره به اهمیت بخش کشاورزی، به‌ویژه کشت‌های گلخانه‌ای و شیلات، اضافه کرد: لرستان ظرفیت‌های زیادی برای توسعه این بخش‌ها دارد که می‌تواند موجب رشد اقتصادی و ایجاد فرصت‌های شغلی شود.

استاندار لرستان با بیان لزوم توسعه معادن در این استام، اعلام کرد: مقرر شده‌است که معادن آماده واگذاری به سرمایه‌گذاران معرفی شوند تا در فرآیند بهره‌برداری از این معادن تسریع گردد.

شاهرخی با اشاره به حوزه انرژی خورشیدی در لرستان، اشاره کرد: سه مزرعه خورشیدی به‌مساحت هرکدام ۱۰ هکتار در این استان شناسایی شده‌است که آماده واگذاری به بخش خصوصی هستند.

او با بیان اینکه جذب سرمایه‌گذاران بخش خصوصی یکی از اولویت‌های اصلی لرستان در برنامه‌های توسعه‌ای است، توضیح داد: تلاش داریم در چهار سال آینده، با ایجاد شرایط مناسب، سرمایه‌گذاران را به این استان جذب کنیم.

استاندار لرستان با اشاره به پروژه ثبت جهانی دره خرم‌آباد تا سال ۱۴۰۴، اعلام کرد: از سرمایه‌گذاران در بخش‌های مختلف مانند کشاورزی، صنعت، معدن و گردشگری دعوت می‌کنیم تا در این پروژه‌ها مشارکت کنند.

شاهرخی با بیان امضای تفاهم‌نامه‌هایی با مدیرعامل مجتمع اقتصادی کمیته امداد امام خمینی(ره) بیان کرد: تصمیم گرفته شد که کارگروه‌هایی بین مدیران اجرایی و نمایندگان کمیته امداد تشکیل شود.

انتهای پیام/ تسنیم

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.


div id="div_eRasanehTrustseal_85706">