×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : سه شنبه, ۲۴ شهریور , ۱۴۰۵  .::.   برابر با : Tuesday, 15 September , 2026  .::.  اخبار منتشر شده : 5 خبر
تثبیت موقعیت خارجی با تقویت بنیه داخلی

تثبیت موقعیت خارجی با تقویت بنیه داخلی

 

تحولات  گسترده و غیر قابل تصور ماههای اخیر در منطقه خاورمیانه و تضعیف  موقعیت آمریکا و غرب حقانیت منطق ایران عزیز ما را که حاصل خون  شهدای گلگون کفن می باشد  نمایان کرده است.  اکنون که علی رغم حجم سنگین  تهاجمات گوناگون از جنگ سخت گرفته تا جنگ نرم  نتوانستند اراده این ملت را در هم‌ بشکنند . وعده الهی  که پیروزی از آن مسلمین است در حال تحقق می باشد.

 

تثبیت موقعیت خارجی کشور بر پایه دست آوردهای محور مقاومت یک ضرورت اجتناب نا پذیر است و باید برای این مهم تدابیر استراتژیک اندیشیده شود. حفظ این موقعیت ممتاز مستلزم تقویت بنیه داخلی کشور در ابعاد مختلف می باشد.

 

اگر آمریکا و غرب در جبهه خارجی مجبور شدند گام به گام عقب نشینی کنند . حتما در تدارک ضد حمله های گسترده در جبهه داخلی خواهند بود تا مردم را بد بین و نا امید کنند. فشارهای اقتصادی، معیشتی، فرهنگی و اجتماعی و… که مستقیم زندگی روز مره مردم را هدف قرار داده و روح وروان آنانرا مشوش می کند نیازمند تحولات عمیق در ابعاد مختلف است تا سطح رفاه و آرامش و آسایش مردم ارتقا یافته و اجازه نفوذ به بیگانگان داده نشود.

بنظر می رسد دولت خدمتگذار خصوصا  شخص رئیس جمهور محترم عزم و اراده خود را برای رسیدن به اهداف ذکر شده جزم نموده و با تغییرات در بخشهای نا کار آمد دولت در تلاش است تا مسیر رخنه ها را سد کند .( نگارنده دقیقا یکسال پیش در همین پایگاه خبری به عرض ایشان رساندم که تیم اقتصادی دولت نمی تواند اهداف ریاست محترم جمهوری را محقق نماید)  و هنوز هم معتقدم مهره های دیگری باید تغییر وجایگزین شوند.

اگر دولت  در جهت حل مشکلات اقتصادی و اجتماعی تعلل کند و جریانات حاشیه ای بتوانند با بهانه یا بی بهانه عرصه اجتماعی را بر مردم تنگ نمایند این خطر وجود دارد که مردم بعنوان پشتوانه اصلی نظام وانقلاب احساس یاس و نا امیدی کنند و در این شرایط عملا میدان برای تاخت وتاز تبلیغی بیگانگان فراهم و جبران آسیب های اجتماعی حاصل از آن دشوارتر گردد.

 

جهان و منطقه در یک شرایط حساس تاریخی بسر می برد کشور ما سالها و قرنها منتظر پدید آمدن چنین شرایطی بوده که بتواند جایگاه جهانی خود را پیدا کند و اگر در پیش بینی تحولات فرا رو غفلت یا ملاحظه کاری شود یا دچار اشتباه راهبردی گردد این فرصت هم از دست خواهد رفت و شاید قرنهای دیگر سرمایه و منابع عظیم ملت خرج جبران این کوتاهی گردد.

 

امیدواریم تغییرات انجام گرفته در دولت وآنچه که احتمالا در دستور کار ریاست محترم جمهوری قرار دارد منجر به رونق و تقویت بنیه اقتصادی کشور و مردم گردد و با فراهم شدن آسایش روحی وروانی جامعه  گامهای بلندی در جهت  پیوند دست آوردهای خارجی وغلبه بر مشکلات داخلی محقق گردد. توجه به مطالبات مردم و گروههای صنفی ذیحق حتما باید مورد توجه قرار گیرد تا بستر جنگ روانی بیگانگان فراهم نگردد.

 

 

✍  علی محمد نظری

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.


div id="div_eRasanehTrustseal_85706">