
*اجرای طرح ارتقاء ارتقاء امنیت اجتماعی در دلفان
فرمانده انتظامی دلفان از اجرای طرح پاکسازی نقاط آلوده و جرم خیز با حضور پلیس های تخصصی و کوپ در این شهرستان خبر داد.
سرهنگ”فضل الله منصوری” در بیان این خبر بیان داشت: طرح پاکسازی نقاط آلوده و جرم خیز در سطح این شهرستان توسط پلیس های تخصصی و پاسگاه های تابعه این فرماندهی با هدف ارتقاء امنیت اجتماعی به مرحله اجرا درآمد.
وی افزود : کشف ۷۰۵ کیلوگرم انواع تنباکو قاچاق، ۲ قبضه سلاح شکاری، توقیف ۳ دستگاه خودروی سواری، توقیف یک دستگاه موتورسیکلت، دستگیری ۵ مجلوب، کشف یک فقره سرقت و دستگیری یک سارق، دستگیری ۱۰ نفر تحت تعقیب نزاع های دسته جمعی و فردی از نتایج این طرح بوده است.
فرمانده انتظامی دلفان با تأکید بر استمرار طرح های پاکسازی و مقابله با ناامنی در سطح این شهرستان خاطرنشان کرد: شهروندان می توانند با گزارش های به موقع خود ناهنجاری های اجتماعی از طریق مرکز فوریت های پلیسی ۱۱۰ نقش موثری در تحکیم امنیت جامعه داشته باشند.
https://sobhedelfan.ir/?p=15371